Films indienen

Oproep tot inzendsels GESLOTEN!

#in2020benjedeeerste

Het Ammehoela Film Festival is een puik podium voor Nederlandse film- en andere beeldmakers. Tijdens ons net-te-hippe 1-daagse festival in bioscoop FC Hyena in Amsterdam Noord Gestoord komen beginnende en gevestigde makers samen om hun werk te vertonen, elkaar te ontmoeten en het publieke debat over Nederlandse beeldcultuur aan of uit de weg te gaan.

We slaan een brug tussen online video, videokunst, fictie, documentaire en nieuwe media en zijn gespecialiseerd in het selecteren van tegendraadse, brutale, eigenzinnige, onafhankelijke, creatieve en geëngageerde pareltjes uit de schatkamers van de Nederlandse audiovisuele (onder)wereld.

Heb jij zo’n film gemaakt en wil je deze dolgraag met ons delen tijdens het Ammehoela Film Festival op Paaszaterdag 20 april 2019? Stuur je creatie dan zo snel mogelijk, of ietsjes later (maar in ieder geval vóór Valentijns-dinsdag 14 februari 2019 23:58 uur), in via het onderstaande inschrijfformulier. Je moet wel zelf aanwezig kunnen zijn op het festival, dat vinden we gezellig. En omdat we de dag helemaal willen volproppen, selecteren we vooral korte producties, maar schroom ook zeker niet om je veel te lange film in te sturen.

Nog iets over de vragenlijst: optionele vragen zijn optioneel! Als je ze gek, stom of anderszins onredelijk vindt, dan zijn ze dat waarschijnlijk ook en zouden we ze gewoon leeg laten.

Door deze vragenlijst naar Ammehoela te mailen geef je Stichting Ammehoela toestemming om je film te vertonen tijdens het Ammehoela Film Festival in FC Hyena op zaterdag 20 april 2019. Baas!

Als je binnen 24 uur na je inzending nog geen bevestiging van ons hebt ontvangen, kun je ons dan even mailen? Want dan gaat er echt iets helemaal mis. En we vinden het ook gewoon gezellig van je te horen in onze inbox.

ammehoelafilmfestival@gmail.com