Films indienen

Oproep tot inzendsels!

Het Ammehoela Film Festival is een nieuw podium voor Nederlandse film- en andere beeldmakers. Tijdens ons net-te-hippe 1-daagse festival in bioscoop FC Hyena in Amsterdam Noord Gestoord komen beginnende en gevestigde makers samen om hun werk te vertonen, elkaar te ontmoeten en het publieke debat over Nederlandse beeldcultuur aan te gaan. En het publieke debet aan Nederlandse beeldcultuur tegen te gaan.

We slaan een brug tussen online video, videokunst, fictie, documentaire en nieuwe media en zijn gespecialiseerd in het selecteren van tegendraadse, brutale, eigenzinnige, onafhankelijke, creatieve en geëngageerde pareltjes uit de schatkamers van de Nederlandse audiovisuele (onder)wereld.

Heb jij zo’n film gemaakt en wil je deze dolgraag met ons delen tijdens het Ammehoela Film Festival op Paaszaterdag 31 maart 2018? Stuur je creatie dan zo snel mogelijk, of ietsjes later (maar in ieder geval voor 1 Februari 2018), in via het inschrijfformulier. Je moet wel zelf aanwezig kunnen zijn op het festival, dat vinden we gezellig. En omdat we de dag helemaal willen volproppen, selecteren we vooral korte producties, maar schroom ook zeker niet om je veel te lange film in te sturen.

Nog iets over de vragenlijst: optionele vragen zijn optioneel! Als jij ze gek, onnodig of stom vindt, dan zijn ze dat waarschijnlijk ook en zouden we ze gewoon leeg laten.

Door deze vragenlijst naar Ammehoela te mailen geef je Stichting Ammehoela toestemming om je film te vertonen tijdens het Ammehoela Film Festival in FC Hyena op 31 maart 2018. Baas!